Service

Heurkens Bouwmaterialen heeft uitgebreide openingstijden maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 19.30 en zaterdag van 8.00 tot 16.00.

Een bezorgdienst die materialen snel met kraanwagen of bus bij u bezorgt.

Verfbalie waar verf op de gewenste kleur gemaakt kan worden.

Sleutelservice waar direct sleutels voor u bij gemaakt kunnen worden. Ook kunnen wij cilinders op sluit systemen aanbieden en cilinders op uw huidige sleutel bijmaken.

Werkplaats waar hout en platen voor u op maat gemaakt worden.


Heurkens Bouwmaterialen Zaagservice !

Op maat zagen

Heurkens Bouwmaterialen zaagt uw hout en plaatmateriaal op maat. Door middel van onze geavanceerde zagen tot op de millimeter nauwkeurig.

U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld  MDF , Multiplex ,OSB, Spaanplaat etc. maar ook is het mogelijk om uw balkhout etc. hier af te korten tot een maximale dikte van 9,5cm. U kunt in de meeste gevallen wachten op Uw bestelling.Grote zaagopdrachten worden op afspraak gezaagd.

Ook is het mogelijk de bestelling door te geven via de email, zodat u het op een later tijdstip op kunt halen. Hiervoor mag U mailen naar info@heurkensbouwmaterialen.nl.

Vandiktebank

Een vandiktebank is ideaal voor het op breedte en dikte schaven van hout. In onze werkplaats hebben we een vandiktebank waarmee we een balk op de gewenste maat kunnen schaven. 


Sleutel-service

Soms gebeurt het ook U, een afgebroken sleutel of een reserve-sleutel kwijt.

Bij Heurkens kunt u terecht voor snelle sleutel-service. In onze winkel vindt u een groot assortiment sleutels van diverse merken. Ons prima opgeleid personeel zal u snel kunnen helpen met uw slot en/of sleutelproblemen. Uiteraard kunt u ook voor nieuwe sloten bij ons terecht !